LAC PENTRU LEMN

LAC PENTRU LEMN

Lac acrilic transparent pe baza de apa si colorabil cu bait. Scoate in evidenta frumusetea fibrei lemnoase si o protejeaza lasand un aspect natural mat sau lucios in functie de preferinte. Este ideal pentru protejarea decoratiunilor din lemn expuse la exterior. Datorita formulei si aditivilor speciali lacul FIORELA are o aderenta foarte buna la suport si se caracterizeaza prin rezistenta la factori externi: ploaie, vant, variatii de temperatura, inghet. De asemenea acest lac poate fi colorat cu coloranti sau baituri pentru lemn pe baza de apa sau alcool.

Aplicare: cu pensula , rola sau buretele.Omogenizati bine produsul in ambalajul original inainte de a va apuca de lucru. Poate fi aplicat pe lemn natur , baituit sau pe lemn lacuit anterior pentru reimprospatarea aspectului si protectiei. Pentru a obtine o lacuire optima, e preferabil sa tratati suprafata inainte. Puteti folosi acest lac diluat 50/50 cu apa ca si grund inainte de lacuirea propriu zisa. Va sfatuim sa aplicati produsul in conditii normale de lucru pentru a obtine rezultate de inalta calitate Asigurati-va ca lemnul este perfect uscat pentru a avita craparea acestuia in timp. Aplicati primul strat , lasati sa se usuce, slefuiti cu grija eventualele imperfectiuni, desprafuiti si degresati apoi finalizati lucrarea cu un al doilea strat de lac. Cracteristici: Uscare: in functie de temperatura si grosimea stratului aplicat (de la 4 la 12 ore) Randament mediu teoretic: 12-14mp cu 1 litru de lac /strat (consumul depinde de tipul de lemn ce trebuie tratat si de conditiile de finisaj)

40.99 RON 45.00 RON

Lac acrilic, pe baza de apa si colorabil cu bait. Scoate in evidenta frumusetea fibrei lemnoase. Este ideal pentru protejarea decoratiunilor din lemn expuse la exterior. Lacul are aderenta foarte buna si se caracterizeaza prin rezistenta la factori e...